Červenec 2012

Mám tady nehoráznej bordel!!

26. července 2012 v 20:45 | Haňulaa |  • diary
Takže tak.. už delší dobu se dívám na svou galerii a musím se přiznat, že vůbec nemám šajnu o tom, kde co je. :-/ Rozhodně s tím musím něco udělat, protože tohle už se vážně nedá! Ještě že ji nemám zveřejněnou, protože se v ní nevyznám a nedokážu si představit, jak by na tom byli ostatní.. Je to vážně hrůza! Vidím to asi takhle.. dokud to nedám dohromady tak, aby bylo jasné, kde co je, nebudu přidávat a budu se věnovat přesunování.. A že to bude fuška! No.. takže se do toho radši dám. Tak zatím .. :-/

27/07 2012 [20:30]: Hotovo! :) Konečně v tom mám pořádek a můžu se dát na movies D.. :) článek tu.. Pááá

Dylan Sprouse / filmography

26. července 2012 v 13:44 | Haňulaa
٢ Actor (Jako herec):
1993-1998 - Grace Under Fire (TV series) as Patrick Kelly (112 episodes)
1998 - MADtv (TV series) as chlapec (2 episodes)
1999 - Big Daddy as Julian 'Frankeinstein' McGrath
1999 - The Astronaut's Wife as dvojče
2001 - The Nightmare Room (TV series) as Buddy (1 episode)
2001 - That '70s Show (TV series) as Bobby (1 episode)
2001 - Diary of a Sex Addict as Sammy Jr.
2002 - The Master of Disguise as malýPistachio
2002 - Eight Crazy Nights as K-B voják pro děti (voice)
2002 - I Sae Mommy Kissing Santa Claus as Justin Carver

Dylan Thomas Sprouse

26. července 2012 v 13:27 | Haňulaa |  boys/men
ROZCESTÍ: DYLAN SPROUSE
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Dylan Neal (I) / filmography

26. července 2012 v 13:21 | Haňulaa
٢ Actor (Jako herec):
1988 - Captain Power and the Soldiers of the Future (TV series) as John Power (2 episodes)
1988 - Learning the Ropers (TV series) as student (1 episode)
1988 - Summer Storm (TV mini-series)
1989 - War of the Worlds (TV series) as vydřiduch (1 episode)
1989 - My Secret Identity (TV series) as Sean Casey (1 episode)
1989 - Captain power: The Beginning as Jon Power
1990 - E.N.G. (TV series) as Kevin Wilkes (1 episode)
1990 - Prom Night III: The Last Kiss as Andrew Douglas
1990 - Maniac Mansion (TV series) as Bo Riddley (1 episode)
1991 - Top Cops (TV series) (1 episode)

Dylan Neal (I) / about

26. července 2012 v 12:08 | Haňulaa
Celé jméno: Nyal J. Neal
Povolání: herec
Datum narození: 08.10. 1969
Místo narození: Richmond Hill, Ontario, Canada, United States
Znamení: Váhy
Výška: 188 cm
Manželství: Becky Southwell (1996-present) 2 děti
Děti: 2 děti
Aktivní roky: 1988-present

Dylan Joseph Neal

26. července 2012 v 12:04 | Haňulaa |  boys/men
ROZCESTÍ: DYLAN NEAL (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Drew Sidora (I) / filmography

26. července 2012 v 12:01 | Haňulaa
٢ Actress (Jako herečka):
1995 - Divas as Angela
1998 - The Howie Mandel Show as Sasha
2003 - What I Like About You (TV series) as Angela (1 episode)
2004 - Without a Trace (TV series) as Thani Corey (1 episode)
2004 - Never Die Alone as Ella
2004 - White Chicks as Shaunice
2004-2005 - That's So Raven (TV series) as Chantel (4 episodes)
2006 - Girlfriends (TV series) as Sage (1 episode)
2006 - Step Up as Lucy Avila
2007 - Wild Hogs as Haley Davis

Drew Sidora (I) / discography

26. července 2012 v 11:54 | Haňulaa
٢ Albums:
2016 - TBA

٢ Soundtracks:
2007 - Three Can Play That Game

Drew Sidora (I) / about

26. července 2012 v 11:52 | Haňulaa
Celé jméno: Drew Sidora Jordan
Povolání: herečka, zpěvačka
Datum narození: 01.05. 1985
Místo narození: Chicago, Illionis, United States of America
Znamení: Býk
Výška: 163 cm
exPřítel: ? (?-?) 1 dítě
Manželství: Ralph Pittman (2014-present) 1 dítě
Děti: syn Josiah (*2011) s ex přítelem a syn Machai Davit (*2015) s manželem Ralphem
Aktivní roky: 1995-present

Drew Sidora Jordan

26. července 2012 v 11:50 | Haňulaa |  girls/women
ROZCESTÍ: DREW SIDORA (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: hudební databáze
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist