Září 2012

Gossip Girl také na stanici TV Doma

29. září 2012 v 13:00 | Haňulaa
Jak už nadpis napovídá, i stanice TV Doma se tozhodla vysílat seriál Gossip Girl (Super drbna). Od zítřka, tedy od 30.09. 2012, cca 12:55-13:10 si můžete naladit každý víkend a v repríze v ranních hodinách třetí sérii seriálu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dirty Dancing: Havana Nights na stanici Filmox HD #2

29. září 2012 v 6:25 | Haňulaa
Pokud nestihnete dnešní vysílání filmu Dirty Dancing: Havana Nights, mám tu pro vás ještě jednu nabídku..: Je tu možnost ještě zítra ráno v 06:25. Tedy.. nevím, kdo by tak brzo vstal, když nemusí, ale pokud máte zájem.. ;) :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dirty Dancing: Havana Nights na stanici Filmox HD

28. září 2012 v 19:35 | Haňulaa
Film Dirty Dancing: Havana Nights (Hříšný tanec 2) zítra vysílá stanice Filmbox HD, kterou bohužel nemáme, ale pokud vy ano, nalaďte si jej 19:35.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Brad Garrett (I) / about

27. září 2012 v 13:54 | Haňulaa
Celé jméno: Bradley H. Garrett
Narozen jako: Bradley H. Gerstenfeld
Povolání: herec, dabér, stand-up komik, profesionální hráč pokeru
Datum narození: 14.04. 1960
Místo narození: Woodland Hills, California, United States of America
Znamení: Beran
Výška: 204 cm
Rodiče: Barbara (rozená Colton) a Al Gerstenfeld
Sourozenci: starší bratři Jeff a Paul
Manželství: Jill Diven (1999-2007) (ve vztahu od roku 1998) (rozvedení) 2 děti
Děti: syn Maxwell Bradley (*1998) a dcera Hope Violet (*2006)

Bradley H. Gerstenfeld

27. září 2012 v 13:46 | Haňulaa |  boys/men
ROZCESTÍ BRAD GARRETT (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Blake Woodruff (I) / filmography

27. září 2012 v 13:42 | Haňulaa
٢ Actor (Jako herec):
2003 - Blind Horizon as plačící chlapec
2003 - Cheaper by the Dozen as Mike Baker
2004 - Churchill (TV series documentary) as chlapec Winston Churchill (1 episode)
2004 - Mr. Ed as Danny Pope
2004-2005 - The Young and the Restless (TV series) as Noah Newman (5 episodes)
2005 - Back to You and Me as Jake Martin
2005 - Cheaper by the Dozen 2 as Mike Baker
2007/I - Whisper as David

Blake Woodruff (I) / about

27. září 2012 v 13:39 | Haňulaa
Celé jméno: Blake Michael Woodruff
Povolání: herec
Datum narození: 19.06. 1995
Místo narození: Flagstaff, Arizona, United States of America
Znamení: Blíženci
Výška: 152 cm
Rodiče: Diana a Brian Woodruff
Sourozenci: starší sestry Ayla (*1992) a Raina (*1993), mladší bratr Trevor (*1998)
Aktivní roky: 2003-present

Benjamin Blake Woodruff

27. září 2012 v 13:34 | Haňulaa |  boys/men
ROZCESTÍ: BLAKE WOODRUFF (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Amy Poehler / filmography

27. září 2012 v 13:22 | Haňulaa

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1996 - Escape from It's a Wonderful Life as Mary Hatch (voice) / various (voice)
1997 - Apt. 2F (TV series) as Amy (2 episodes)
1998 - Tomorrow Night as stříkající žena
1998 - Spin City (TV series) as Susan (1 episode)
1998 - Late Night with Conan O'Brien (TV series) as Stady, Andyho mladší sestra (1 episode)
1998 - Saving Manhattan as Kirsten
1999 - Deer Avenger 2: Deer in the City (Video Game) as additional voices (voice)
1999 - Deuce Bigalow: Male Gigolo as Ruth
2000 - Zoe Loses It as Pink
2000 - ShortCuts as pěkná dáma (segment ''Ugly Revenge'')

Amy Poehler / about

27. září 2012 v 12:47 | Haňulaa
Celé jméno: Amy Meredith Poehler
Povolání: herečka, komediantka, autorka, producentka
Datum narození: 16.09. 1971
Místo narození: Burlington, Massachusetts, United States of America
Znamení: Panna
Výška: 5' 2" (1,57 m)
Rodiče: Eileen Frances (rozená Milmore) a William Grinstead Poehler
Manželství: Will Arnett (2003-2012) (ve vztahu od roku 2000) (rozvedení) 2 děti
exPartner: Nick Kroll (2013-2015)
Děti: synové Archibald William Emerson (*2008) a Abel James (*2010) s ex manželem Willem
Aktivní roky: 1995-present



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist