Prosinec 2012

Den za dnem aneb... zápisek do mého deníčku // Silvestr 2012 a Nový rok 2013

31. prosince 2012 v 22:54 | Haňulaa |  • diary

A je to tu ... máme poslední den v roce...

Máme tu poslední den v roce a tím je Silvestr... dnes se rozloučíme s rokem 2012 a o půlnoci přípitkem a novoročním polibkem přivítáme rok 2013, který snad bude lepší jak tento... Původně jsem článek chtěla napsat úderem půlnoci nebo po něm, ale rozhodla jsem se si Silvestr ještě trochu užít mimo virtuální svět a oslavím ho s mamkou, babičkou a bráchou, takže... Přeji Vám, aby jste si dnešek užili, zítra se neprobudili s kocovinou a hlavně, aby jste TEN Nový rok jak oslavili, tak také dobře začali. :) Zítra vstaňte tou správnou nohou protože... jak na Nový rok, tak po celý rok. :) Známe všichni. :D Tak fajn ... mějte se krásně a uvidíme se zase v Novém roce zde na serveru blog.cz. :) Já chystám další nové články a možná bych napsala i nějaký článek na shrnutí tohoto roku. Uvidím, jak na tom budu časově. Takže... užívejte. ;)

Krásný zbytek Silvestra 2012
a lepší Nový rok 2013 přeje H.

Angela Bassett / about

31. prosince 2012 v 22:45 | Haňulaa
Celé jméno: Angela Evelyn Bassett
Povolání: herečka
Datum narození: 16.08. 1958
Místo narození: New York City, New York, United States of America
Znamení: lev
Výška: 163 cm
Rodiče: Betty Jane (rozená Gilbert) a Daniel Bemjamin Bassett
Sourozenci: sestra D'nette
Manželství: Courtney B. Vance (1997-present) (ve vztahu od roku 1996) 2 děti
Děti: dvojčata - syn Slater Josiah a dcera Bronwyn Golden (n. 2006)
Aktivní roky: 1985-present

Angela Evelyn Bassett

31. prosince 2012 v 22:40 | Haňulaa |  girls/women
ROZCESTÍ: ANGELA BASSETT
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Andrew Lees (I) / filmography

31. prosince 2012 v 22:38 | Haňulaa
٢ Actor (Jako herec):
2008 - Flame of the West as Davo
2008 - Home and Away (TV series) as Nathan Cunningham (4 episodes)
2009 - City Homicide (TV series) as policejní strážník Jake Lockwood (1 episode)
2010 - H2O: Just Add Water (TV series) as Ryan (5 episode)
2010 - The Pacific (TV series) as Robert Oswalt (3 episode)
2010 - The Talk as muž
2009-2011 - Rescue Special Ops (TV series) as Chase Gallagher (48 episodes)
2013 - Australian Pilot Season as Aussie herec
2013 - Dance Academy (TV series) as Wes (6 episodes)
2014 - Carlotta as Peggy
2015 - Your Family or Mine (TV series) as Blake (1 episode)
2015 - Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV mini-series) as Gregory Connell

Andrew Lees (I) / about

31. prosince 2012 v 22:28 | Haňulaa
Celé jméno: Andrew Lees
Povolání: herec
Datum narození: 10.06. 1985
Místo narození: Melbourne, Victoria, Australia
Znamení: Blíženci
Výška: 174 cm
Aktivní roky: 2008-present

Andrew Lees

31. prosince 2012 v 22:25 | Haňulaa |  boys/men
ROZCESTÍ: ANDREW LEES (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Amy Smart / filmography

31. prosince 2012 v 22:09 | Haňulaa
٢ Actress (Jako herečka):
1996 - Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story As dívka
1996 - Her Costly Affair as Dee
1996 - A & P as Queenie
1997 - Campfire Tales as Jenny
1997 - The Last Time I Committed Suicide as Jeananne
1997 - Starship Troopers as pilotní kadetka Stack Lumbreiser
1997 - High Voltage as Molly
1998 - How to Make the Cruelest Month as Dot Bryant
1998 - Circles as Allison
1998 - Starstruck as Tracey Beck

Amy Smart / about

31. prosince 2012 v 22:02 | Haňulaa
Celé jméno: Amy Lysle Smart
Povolání: herečka, modelka
Datum narození: 26.03. 1976
Místo narození: Topanga, California, United States of America
Znamení: Beran
Výška: 168 cm
Rodiče: Judy Lysle (rozená Carrington) a John Bodem Smart
exPartner: Branden Williams (1994-2006)
Manželství: Carter Oosterhouse (2011-present) (ve vztahu od roku 2010, zasnoubeni v roce 2011)
Aktivní roky: 1996-present

Amy Lysle Smart

31. prosince 2012 v 21:59 | Haňulaa |  girls/women
ROZCESTÍ: AMY SMART
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Amy Davidson (I) / filmography

31. prosince 2012 v 21:50 | Haňulaa
٢ Actress (Jako herečka):
2000 - The Truth About Jane as Elizabeth
2001 - Judging Amy (TV series) as Lindsey Sandowski (1 episode)
2001-2002 - So Little Time (TV series) as Cammie Morton (6 episodes)
2003 - The New Tom Green Show (1 episode)
2005 - Annie's Point as Ella Eason
2005 - Brandy & Mr. Whiskers (TV series) as Tiffany Turlington (1 episode)
2002-2005 - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV series) as Kerry Hennessy (76 episodes)
2006 - Strong Medicine (TV series) as Jamie (1 episode)
2006 - Malcolm in the Middle (TV series) as Paula (1 episode) / Malcolmova taneční partnerka (1 episode)
2007 - Netherbeast Incorporated as Pearl Stricklett



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist