Únor 2013

Jacob Benjamin Gyllenhaal

28. února 2013 v 19:57 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: JAKE GYLLENHAAL (*1980)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Jake Abel / filmography

28. února 2013 v 19:53 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

2005 - Go Figure as Spencer
2005-2006 - Threshold (TV series) as Brian Janklow (3 episodes)
2006 - The Suite Life of Zack and Cody (TV series) as Kirk (1 episode)
2006 - Cold Case (TV series) as Doug Sommer (1 episode)
2007 - CSI: Miami (TV series) as Charlie Sheridan (1 episode)
2008 - Strange Wilderness as ochránkyně přírody
2008 - Tru Loved as Trevor
2008 - Kickstand as Jake
2008 - Flash of Genius as Dennis (21letá)
2008 - Life (TV series) as Tate (1 episode)

Jake Abel / about

28. února 2013 v 19:41 | H.
Celé jméno: Jacob Allen Abel
Povolání: model, herec, zpěvák
Datum narození: 18.11. 1987
Místo narození: Canton, Ohio, United States of America
Znamení: Štír
Výška: 6' 1" (1,85 m)
Rodiče: Kim a Mike Abel
Sourozenci: bratr Shaun
Manželství: Allie Wood (2013-present) (ve vztahu od roku 2004, zasnoubeni v roce 2012)
Aktivní roky: 2005-present

Jacob Allen Abel

28. února 2013 v 18:58 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: JAKE ABEL (*1987)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Jaime Pressly / filmography

28. února 2013 v 12:13 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1996 - Mercenary as americká dívka
1997 - Against the Law as servírka Sally
1997 - Poison Ivy: The New Seduction as Violet
1997 - The Journey: Absolution as Allison Wade
1998 - Push (TV series) as Nikki Lang (8 episodes)
1998 - Silk Stalkings (TV series) as Kara Delaney (1 episode)
1998 - Night Man (TV series) as Yvette (1 episode)
1998 - Can't Hardly Wait as přítelkyně
1998 - Ringmaster as Angel Zorzak
1998-1999 - Mortal Kombat: Conquest as Mika (3 episodes)

Jaime Pressly / about

25. února 2013 v 18:43 | H.
Celé jméno: Jaime Elizabeth Pressly
Povolání: herečka, modelka
Datum narození: 30.07. 1977
Místo narození: Kinston, North Carolina, United States of America
Znamení: Lev
Výška: 5' 5" (1,65 m)
Rodiče: Brenda Sue (rozená Smith) a James Liston Pressly Sr.
Sourozenci: sestra Jessica a bratr James Liston Jr.
exPartneři: Mario Lopez (1997-1998)
Simon Rex (2000-2001)
Cris Judd (2002-2003)
exSnoubenec: Eric Cubiche (2006-2008) (ve vztahu od roku 2004) 1 dítě
Manželství: Simran Singh (2009-2011) (ve vztahu od roku 2009, zasnoubeni v roce 2009, rozešli se v roce 2010) (rozvedení)
Partner: Hamzi Hijazi (2011-present)
Děti: syn Dezi James Calvo (*2007) s ex partnerem Ericem
Aktivní roky: 1991-present

Jaime Elizabeth Pressly

25. února 2013 v 18:33 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: JAIME PRESSLY (*1977)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Jaime King / filmography

25. února 2013 v 18:29 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

2001 - Happy Campers as Pixel
2001 - Blow as Kristina Jung
2001 - Pearl Harbor as sestřička Betty Bayer
2002 - Slackers as Angela Patton
2002 - Lone Star State of Mind as Baby
2002 - Four Faces of God as Sam
2003 - Bulletproof Monk as Jade
2004 - Harry Green and Eugene (TV series) as Anna Marie
2004 - White Chicks as Heather Vandergeld
2005 - Pretty Persuasion as Kathy Joyce

Jaime King / about

25. února 2013 v 15:27 | H.
Celé jméno: Jaime King-Newman
Narozena jako: Jaime King
Povolání: herečka, modelka, producentka
Datum narození: 23.04. 1979
Místo narození: Omaha, Nebraska, United States of America
Znamení: Býk
Výška: 5' 8½" (1,74 m)
Rodiče: Nancy a Robert King
Sourozenci: starší sestra Sandi, mladší sestra Barry a mladší bratr Robert
exPartneři: David Sorrenti (1996-1997)
Seann William Scott (2002-2003)
Manželství: Kyle Newman (2007-present) (ve vztahu od roku 2005. zasnoubeni v roce 2007) 2 děti
Děti: synové James Knight (*2013) a Leo Thames (*2015) s manželem Kylem
Aktivní roky: 1993-present

Jaime King

25. února 2013 v 15:23 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: JAIME KING (*1979)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist