Březen 2013

John Jarratt / filmography

31. března 2013 v 22:10 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1975 - The Great MacArthy as McCarthy
1975 - Picnic at Hanging Rock as Albert Crundall
1975 - Matlock Police (TV series) as Dave Plummer (1 episode)
1976 - Bluey (TV series) as Walter Kite (1 episode)
1976 - The Young Doctors (TV series) as Ben Stone
1976 - The Emigrants (TV series) as Bob (1 episode)
1976 - The Outsiders (TV series) as Bobby (1 episode)
1977 - Summer City as Sandy
1977 - Plunge Into Darkness as Toby
1978 - The Sound of Love as Dave

John Jarratt / about

31. března 2013 v 22:01 | H.
Celé jméno: John Jarratt
Povolání: televizní a filmový herec, producent, režisér
Datum narození: 05.08. 1952
Místo narození: Wollongong, New South Wales, Commonwealth of Australia
Manželství: Rosa Miano (?-?) (rozvedení) 2 děti
Noni Hazlehurst (?-?) (rozvedení) 2 děti
Cody Jarratt (1999-present) (ve vztahu od roku 1999, odděleně od roku 2011/2012) 2 děti
Děti: Zadia a Ebony z prvního manželství s první ex manželkou Rosou, synové Charlie a William z druhého manželství s druhou ex manželkou Nonou, synové Jackson a Riley s manželkou Cody
Aktivní roky: 1975-present


John Jarratt

31. března 2013 v 21:51 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: JOHN JARRATT (*1951)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

John Heard (I) / filmography

31. března 2013 v 18:01 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1975 - Valley Forge as Mr. Harvie
1977 - Between the Lines as Harry Lucas
1977 - First Love as David Bonner
1978 - Rush It as Byron
1978 - On the Yard as Juleson
1979 - The Scarlet Letter (TV mini-series) as Arthur Dimmesdale
1979 - Head Over Heels as Charles
1980 - Heart Beat as Jack Kerouac
1981 - Cutter's Way as Alex Cutter
1982 - Cat People as Oliver Yates

John Heard (I) / about

31. března 2013 v 17:47 | H.
Celé jméno: John Matthew Heard II
Povolání: filmový a televizní herec
Datumnarození: 07.03. 1945
Místo narození: Washington, Disctrict of Columbia, United States of America
Znamení: Ryby
Výška: 5' 9¼" (1,76 m)
Rodiče: Helen a John Heard I
Sourozenci: Matthew (†1975)
exPartnerka: Melissa Leo (1986-1989) 1 dítě
Manželství: Margot Kidder (1979-1980) (ve vztahu od roku 1979) (rozvedení)
Sharon Heard (1993-1996) 2 děti
Lana Pritchard (2010-2010) (rozvedení)
Děti: syn Jack Matthew III (*1987) ze vztahu s Melissou, syn Max a dcera Annika z druhého manželství s druhou ex manželkou Sharon
Aktivní roky: 1974-present

John Matthew Heard II

31. března 2013 v 17:40 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: JOHN HEARD (I) (*1945)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

John Finn (I) / filmography

31. března 2013 v 17:22 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1979 - B.J. and the Bear (TV series) as Forman (1 episode)
1980 - Rage! (TV movie) as muž
1981 - The Incredible Hulk (TV series) as mechanik (1 episode)
1982 - Fame (TV series) as řídící policicsta (1 episode)
1982 - The Fall Guy (TV series) as Peter (1 episode) /Bleeker (1 episode)
1984 - The Pope of Greenwich Village as Ginty
1984 - Death Mask as reportér 1970
1987 - Spenser: For Hire (TV series) as Ken Green (1 episode) / Monroe (1 episode)
1987 - Leg Work (TV series) as Clauson (1 episode)
1988 - Alone in the Neon Jungle as Benson

John Finn (I) / about

31. března 2013 v 17:06 | H.
Celé jméno: John Joseph Finn
Povolání: bývalý řidič limuzíny, herec, režisér
Datum narození: 30.09. 1952
Místo narození: New York City, New York, United States of America
Znamení: Váhy
Aktivní roky: 1979-present


John Joseph Finn

31. března 2013 v 17:03 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: JOHN FINN (I) (*1952)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

John Ducey / filmogrpahy

31. března 2013 v 16:52 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1993 - Against the Grain (TV series) as Skip Huntington (1 episode)
1994 - One Woman's Courage as asistent DA
1994 - A Perry Mason Mystery: The Case of the Grimacing Governo as manažer bytu
1994 - Matlock (TV series) as Barry Glover (1 episode)
1995 - Favorite Deadly Sins as zdravotník
1995 - Rumpelstiltskin as náměstek Kalish
1994-1996 - Party of Five (TV series) as Chris (1 episode) / muž se spatným humorem (1 episode)
1996 - Men Behaving Badly (TV series) as Craig (1 episode)
1996 - High School High as student s papíry
1996 - Wings (TV series) as člen skupiny (1 episode)



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist