Duben 2013

Kyra Sedgwick / filmography

30. dubna 2013 v 21:09 | H.
Actress (Jako herečka):
1982-1983 - Another World (TV series) as Julia Shearer
1985 - War and Love as Halina
1985 - ABC Afterschool Specials (TV series) as Cindy Eller
1985 - Miami Vice (TV series) as Sarah MacPhail
1986 - Tai-Pan as Tess Brock
1986 - Amazing Stories (TV series) as Dora Johnson
1987 - The Man Who Broke 1,000 Chains as Lillian Salo
1987-1988 - American Playhouse (TV series) as Carol
1988 - Kansas as prostitutka Drifter
1989 - Born on the Fourth of July as Donna, Ronova přítelkyně

Kyra Sedgwick / about

30. dubna 2013 v 21:05 | H.
Celé jméno: Kyra Minturn Sedgwick
Povolání: herečka
Datum narození: 19.08. 1965
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Lev
Výška: 165 cm
Rodiče: Patricia (rozená Rosenwald) a Henry Dwight Sedgwick V (rozvedení)
Nevlastní otec: Ben Heller
Sourozenci: starší nevlastní bratr Michael Philips (n. 1953) s otcovou ex manželkou Helen a bratr Robert
Manželství: Kevin Bacon (1988-present) 2 děti
Děti: syn Travis Sedgwick (n. 1989) a dcera Sosie Ruth (1992)
Aktivní roky: 1982-present

Kyra Minturn Sedgwick

30. dubna 2013 v 20:55 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: KYRA SEDGWICK
001. ABOUT
mini informace
filmová databáze

Kyle Schmid / filmography

30. dubna 2013 v 20:45 | H.
Actor (Jako herec):
1996 - The Awakening as chlapec
1996/I - Virus as nemocný chlapec
1999 - I Was a Sixth Grade Alien (TV series) as Jordan Lynch
2000 - Alley Cats Strike as Alex Thompson
2000 - The Sandy Bottom Orchestra as Scott Miller
2001 - The Zack Files (TV series) as Jason
2001 - What Girls Learn as Jamie Sanders
2001 - Degrassi: The Next Generation (TV series) as Ryan, NAK reportér
2003 - Odyssey 5 (TV series) as Zack Ambrose
2003 - Fast Food High as Brad

Kyle Schmid / about

30. dubna 2013 v 20:38 | H.
Celé jméno: Kyle Schmid
Povolání: herec
Datum narození: 24.08. 1984
Místo narození: Mississauga, Ontario, Canada, USA
Znamení: Panna
Výška: 178 cm
Aktivní roky: 1996-present

Kyle Schmid

30. dubna 2013 v 20:34 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: KYLE SCHMID
001. ABOUT
mini informace
filmová databáze

Kyle Searles / filmography

30. dubna 2013 v 20:32 | H.
Actor (Jako herec):
2003 - American Dreams (TV series) as Shane Waldon
2003 - Dawson's Creek (TV series) as Colby
2003 - Malcolm in the Middle (TV series) as Jason
2004 - Desperate Housewives (TV series) as John Rowland
2004 - George Lopez (TV series) as Tom
2005 - Veronica Mars (TV series) as Richie
2005 - Skater Boys (TV series) as Shane Mewson
2007 - Pandemic as Ames Smith
2004-2007 - 7th Heaven (TV series) as Mac
2007 - Tell Me You Love Me (TV series) as kluk

Kyle Searles / about

30. dubna 2013 v 20:27 | H.
Celé jméno: Kyle Evan Searles
Povolání: herec
Datum narození: 24.06. 1985
Místo narození: Houston, Texas, USA
Znamení: Rak
Výška: 180 cm
Sourozenci: mladší bratr Tyler

Kyle Evan Searles

30. dubna 2013 v 20:23 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: KYLE SEARLES
001. ABOUT
mini informace
filmová databáze

Kyle Massey / filmography

30. dubna 2013 v 20:11 | H.
Actor (Jako herec):
1999 - Selma, Lord, Selma
1999 - Passing Glory as ředitel / tanečník
2001 - The Parkers (TV series) as Kevin
2002 - That Was Then (TV series) as chalpec ve třídě
2002 - The District (TV series) as Ronde
2002 - Becker (TV series) as chlapec
2003 - The Practice (TV series) as Derrick Hayes
2004 - Costume Party Capers: The Incredibles as doručovatel pizzy
2005 - Life Is Ruff as Calvin Wheeler
2006-2007 - Americky drak Jake Long (TV series) as lovec (voice)



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist