Květen 2013

Christopher Poree / filmography

31. května 2013 v 23:17 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

2006 - H2O: Just Add Water (TV series) as Byron (10 episodes)

Christopher Poree / about

31. května 2013 v 23:16 | H.
Celé jméno: Christopher Poree
Povolání: herec
Datum narození: 09.09. 1989
Místo narození: Sydney, New South Wales, Commonwealth of Australia
Znamení: Panna
Aktivní roky: 2006-2006

Christopher Poree

31. května 2013 v 23:09 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRISTOPHER POREE
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Christina Hendricks / filmography

31. května 2013 v 23:05 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1999 - Undressed (TV series) as Rhiannon (4 episodes)
1999 - Sorority as Fawn
2000 - Angel (TV series) as barmanka
2000-2001 - Beggars and Choosers (TV series) as Kelly Kramer (19 episodes)
2001 - Thieves (TV series) as Sunday (1 episode)
2002 - ER (TV series) as Joyce Westlake (4 episodes)
2002 - The Court (TV series) as Betsy Tyler
2002 - The Big Time as Audrey Drummond
2003 - Miss Match (TV series) as Sarah (1 episode)
2003 - Hunger Point as Frannie Hunter

Christina Hendricks / about

31. května 2013 v 22:45 | H.
Celé jméno: Christina Rene Hendricks
Povolání: bývalá modelka, herečka
Datum narození: 03.05. 1975
Místo narození: Knoxwille, Tennessee, United States of America
Znamení: Býk
Výška: 5' 7½" (1,71 m)
Rodiče: Jackie Sue (rozená Raymond) a Robert Hendricks
Manželství: Geoffrey Arend (2009-present) (ve vztahu od roku 2009, zasnoubeni v roce 2009)
Aktivní roky: 1993-2002 (modeling), 1999-present (herectví)

Christina Rene Hendricks

31. května 2013 v 22:39 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: CHRISTINA HENDRICKS (*1975)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Chris Owen (I) / filmography

31. května 2013 v 22:35 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1991 - Le peloton d'exécution as Jorge Zebrowski
1993 - Picket Fences (TV series) as Milton Lebeck (1 episode)
1993 - Boy Meets World (TV series) as Ned (1 episode)
1994 - It Runs in the Family as Scut Farcus
1995 - VR.5 (TV series) as pronásledující kluk (1 episode)
1995 - Major Payne as kadet Wuliger
1995 - Angus as Troy Wedberg
1996 - Black Sheep as Hal
1996 - The Faculty (TV series) as Petey
1996 - The Adventures of Pinocchio (Video Game) as Cadlewick

Chris Owen (I) / about

31. května 2013 v 20:56 | H.
Celé jméno: Christopher Owen
Povolání: herec, fotograf
Datum narození: 25.09. 1980
Místo narození: Michigan, United States of America
Znamení: Váhy
Výška: 5' 10" (1,78 m)
Manželství: Michelle Beck (2007-2012) (rozvedení)
Aktivní roky: 1991-present

Christopher Owen

31. května 2013 v 20:52 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRIS OWEN (I) (*1980)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Heather McComb (I) / filmography

31. května 2013 v 20:49 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1989 - New York Stories as Zoe (segment ''Life without Zoe'')
1990 - Alien Nation (TV series) as Cindy (1 episode)
1990 - The Outsiders (TV series) as Belinda ''Scout'' Jenkins (13 episodes)
1990 - Thirtysomething (TV series) as Melodie Klein (1 episode)
1991 - Midnight Caller (TV series) as Katherine Marino (1 episode)
1991 - Who's the Boss? (TV series) as Patricia (1 episode)
1991 - Kickboxer 2: The Road Back as Lisa
1991 - The Wonder Years (TV series) as Cindy (1 episode)
1992 - Stay Tuned as Diane Knable
1993 - Beethoven's 2nd as Michelle



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist