Červen 2014

Ashley Jones (I) / filmography

10. června 2014 v 14:57 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
1993 - Dr. Quinn, Medicine Woman (TV series) as Ingrid (1 episode)
1993 - The Fire Next Time as Linnie Morgan
1995 - She Fought Alone as Susan
1996 - Our Son, the Matchmaker as malá Winona
1999 - Safe Harbor (TV series) as Lisa (1 episode) / studentka (1 episode)
1997-2000 - The Young and the Restless (TV series) as Megan Dennison / Megan Dennison Viscardi (200 episodes)
2000 - The King's Guard as princezna Gwendolyn
2000 - Strong Medicine (TV series) as Shelly Lane (1 episode)
2001 - Devil's Prey as Susan
2001 - V.I.P. (TV series) as Anna Petrov (1 episode)

Ashley Jones (I) / about

10. června 2014 v 13:43 | H.
Celé jméno: Ashley Aubra Jones
Povolání: herečka
Datum narození: 03.09. 1976
Místo narození: Memphis, Tennessee, United States of America
Znamení: Panna
Výška: 170 cm
Manželství: Noah Nelson (2002-2009) (ve vztahu od roku 2001) (rozvedení)
Partner: Jack Wagner (2012-present)
Aktivní roky: 1993-present

Ashley Aubra Jones

10. června 2014 v 13:36 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: ASHLEY JONES (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Ashley Jensen (I) / filmography

10. června 2014 v 11:37 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
1990 - City Lights (TV series) (1 episode)
1991 - Tickets for the Zoo
1993 - Screen One (TV series) as Claire Donnelly (1 episode)
1992-1993 - Rab C. Nesbitt (TV series) as druhá dívka (1 episode) / Sheena (1 episode)
1994 - May to December (TV series) as Rosie McConnachy (6 episodes)
1994 - The Tales of Para Handy (TV series) as Catriona MacLean (1 episode)
1994 - Takin' Over the Asylum (TV series) as Kathleen (1 episode)
1995 - The Baldy Man (TV series) as kadeřnice (1 episode)
1995 - Waiting as Amanda Cookson
1995 - Temp as Eileen

Ashley Jensen (I) / about

10. června 2014 v 10:51 | H.
Celé jméno: Ashley Samantha Jensen
Povolání: herečka
Datum narození: 11.08. 1969
Místo narození: Annan, Scotland, England, United Kingdom
Znamení: Lev
Výška: 160 cm
Manželství: Terence Beesley (2007-present) (ve vztahu od roku 2001) 1 dítě
Děti: syn Francis Jonathan (*2009)
Aktivní roky: 1990-present

Ashley Samantha Jensen

10. června 2014 v 10:38 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: ASHLEY JENSEN (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Ashanti (II) / filmography

5. června 2014 v 20:03 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
1989 - Polly as tancující holčička
1992 - Malcolm X as studentka v Harlem třídě
1993 - Who's the Man? as holčička no.4
2002 - American Dreams (TV series) as Dionne Warwick (1 episode)
2003 - Buffy the Vampire Slayer (TV series) as Lissa (1 episode)
2003 - The Proud Family (TV series) as Randi
2005 - Coach Carter as Kyra
2005 - The Muppet's Wizard of Oz as Dorothy Gale
2005 - Diamond Life
2006 - John Tucker Must Die as Heather

Ashanti (II) / discography

5. června 2014 v 19:59 | H.

ALBUMS:

٢ Studio albums:
2002 - Ashanti
2003 - Chapter II
2004 - Concrete Rose
2008 - The Declaration
2014 - BraveHeart

Ashanti (II) / about

5. června 2014 v 18:32 | H.
Celé jméno: Ashanti Shequoiya Douglas
Povolání: zpěvačka-textařka, producentka, tanečnice, herečka
Datum narození: 13.10. 1980
Místo narození: Glen Cove, New York, United States of America
Znamení: Váhy
Výška: 160 cm
Rodiče: Tina a Ken-Kaide Thomas
Prarodiče: James
exPartneři: Nelly (2003-2014)
Chink Santana (2003-2005)
DeSean Jackson (2013-2015)
Aktivní roky: 1994-present

Ashanti Shequoiya Douglas

5. června 2014 v 17:37 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: ASHANTI (II)
001. ABOUT
:: mini informace
:: hudební databáze
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist