Červenec 2014

Bob Saget / filmography

31. července 2014 v 21:03 | H.
٢ Actor (Jako herec):
1979 - Outer Touch as Wurlitzer (voice)
1980 - Devices as pacient terapie
1981 - Bosom Buddies (TV series) as komik Bob (1 episode)
1981 - Full Moon High as sportovec
1983 - The Greatest American Hero (TV series) as kuchař
1983 - At Ease (TV series) as voják (1 episode)
1985 - New Love, American Style (TV series) as various (4 episodes)
1986 - It's a Living (TV series) as doktor Bartlett (1 episode)
1987 - Critical Condition as doktor Jofe
1989 - MMC (TV series) as Danny Tanner (1 episode)

Bob Saget / about

31. července 2014 v 20:55 | H.
Celé jméno: Robert Lane Saget
Povolání: komik, herec, televizní host
Datum narození: 17.03. 1956
Místo narození: Philadelphia, Pennsylvania, United States of America
Znamení: Ryby
Výška: 193 cm
Rodiče: Rosalyn (*1925-†2014) a Benjamin Saget (*1917-†2007)
Manželství: Sherri Kramer Saget (1982-1997) (rozvedení) 3 děti
exParnterka: Hope Dworaczyk (2010-2011)
Děti: dcery dvojčata dcery Aubrey a Lara (*1989) a dcera Jennifer Belle (*1992) s ex manželkou Sherri
Aktivní roky: 1979-present

Robert Lane Saget

31. července 2014 v 20:22 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: BOB SAGET
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Blythe Danner / filmography

31. července 2014 v 17:07 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
1968 - N.Y.P.D. (TV series) as Felicia (1 episode)
1970 - George M! as Agnes Nolan Cohan
1970 - To Conuse the Angel
1971 - Dr. Cook's Garden as Janey Rausch
1972 - Invitation to a March as Norma Brown
1972 - The Scarecrow as Rachel Merton
1972 - To Kill a Clown as Lily Frischer
1972 - Columbo (TV series) as Janice Benedict (1 episode)
1972 - 1776 as Martha Jefferson
1973 - Adam's Rib (TV series) as Amanda Bonner (13 episodes)

Blythe Danner / about

31. července 2014 v 16:58 | H.
Celé jméno: Blythe Katherine Danner
Povolání: herec
Datum narození: 03.02. 1943
Místo narození: Filadelie, Pennsylvania, United States of America
Znamení: Vodnář
Výška: 170 cm
Rodiče: Katherine (rozená Kile) a Harry Earl Danner
Sourozenci: bratr Harry, sestra Dorothy a nevlastní bratr William
Manželství: Bruce Paltrow (1969-2002) (do jeho smrti) 2 děti
Děti: dcera Gwyneth Kate (*1972) a syn Jacob Danner (*1975)
Vnoučata: vnučka Apple Blythe Alison (*2004) a vnuk Moses Bruce Anthony (*2006) od dcery Gwyneth
Aktivní roky: 1965-present

Blythe Katherine Danner

31. července 2014 v 16:46 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: BLYTHE DANNER
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Billy Gardell / filmography

31. července 2014 v 13:48 | H.
٢ Actor (Jako herec):
2000 - The King of Queens (TV series) as Billy Kelner (1 episode)
2000 - Judging Amy (TV series) as Lyle Cooper (4 episodes)
2000 - Gary the Rat as Jac Harrison (voice)
2001 - Cover Me: Based on the True Lie o an FBI Family (TV series) as Mike Dulgari (1 episode)
2001 - It's Like, You Know... (TV series) as Eddie (1 episode)
2002 - Avenging Angelo as Bruno
2003 - Lucky (TV series) as Vincent Stic(c)arelli (13 episodes)
2003 - Gary the Rat (TV series) as Jackson Buord Harrison (3 episodes)
2003 - Monk (TV series) as Ian Agnew (1 episode)
2003 - Bad Santa as Milwaukee, člen ochranky

Billy Gardell / about

31. července 2014 v 11:51 | H.
Celé jméno: William R. Gardell
Povolání: herec a dabér
Datum narození: 20.08. 1969
Místo narození: Pittsburgh, Pennsylvania, United States of America
Znamení: Lev
Výškia: 180 cm
Rodiče: rozvedení
Sourozenci: mladší bratr a sestra
Manželství: Patty (rozená Knight) (2001-present) 1 dítě
Děti: syn William

William R. Gardell

31. července 2014 v 11:41 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: BILL GARDELL
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Beth Behrs / filmography

31. července 2014 v 9:54 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
2009 - American Pie Presents: The Book of Love as Heidi
2010 - NCIS: Los Angeles (TV series) as kolednice (1 episodeú
2011 - Castle (TV series) as Ginger (1 episode)
2011 - Starf*ckers as Caterova servírka
2011 - Pretty Tough (TV series) as Regen
2011 - Adventures of Serial Buddies as Brittany
2012 - Route 30, Too! as cizinka
2013 - Monsters University as PNK Carrie (voice)
2014 - Judy Greer Is the Best Friends as Sarah
2015 - Hello, My Name Is Iris



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist