Listopad 2014

Craig Parker (I) / filmography

2. listopadu 2014 v 15:43 | H.
٢ Actor (Jako herec):
1987 - Gloss (TV series)
1993 - The Tommyknockers (TV mini-series) as student barman
1996 - City Life (TV series) as Seth (2 episodes)
1997 - 2 People (TV series) as host
1998 - A Soldier's Sweetheart (TV series) as voják
1998 - Young Hercules (TV series) as Lucius (2 episodes)
1999 - A Twist in the Tale (TV series) as Larry Sharpe (1 episode)
1997-2001 - Xena: Warrior Princess (TV series) as princ Sarpedon (1 episode) / Cleades (1 episode) / Bellerophon (1 episode)
2001 - No One Can Hear You as Henley

Craig Parker (I) / about

2. listopadu 2014 v 12:53 | H.
Celé jméno: Craig Parker
Povolání: herec
Datum narození: 12.11. 1970
Místo narození: Suva, Viti Levu, Fiji
Znamení: Štír
Výška: 178 cm
Aktivní roky: 1987-present



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist