Leden 2015

Dedee Pfeiffer / about

31. ledna 2015 v 17:22 | H.
Celé jméno: Dorothy Diane Pfeiffer
Povolání: herečka
Datum narození:
01.01. 1964
Místo narození: Midway City, California, United States of America
Znamení: Kozoroh
Výška: 165 cm
Rodiče: Donna (rozená Taverna) a Richard Pfeiffer
Sourozenci: starší bratr Rick (*1955), starší sestra Michelle Marie (*1958) a mladší sestra Lori (*1965)
Manželství: Gregory Fein (1996-2001) (rozvedení)
Santiago Gomez (2001-2006) (rozvedení) 2 děti
Kevin Ryan (2009-2013) (rozešli se v roce 2012) (rozvedení)
Děti: syn (*2002) a druhé dítě s druhým ex manželem Santiagem
Aktivní roky: 1985-2011

Dorothy Diane Pfeiffer

31. ledna 2015 v 17:14 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: DEDEE PFEIFFER
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Deborah Cox (II) / filmography

31. ledna 2015 v 14:40 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
1999 - All That (TV series) as host muzikálu (1 episode)
2000 - Nash Bridges (TV series) as Vanessa Swan (1 episode)
2000 - Love Com Down as Niko Rosen
2005 - Blood of a Champion as Sharon
2005 - Love on Layway as Monique
2008 - Living It Up with Patti LaBelle (TV series) (1 episode)
2008 - A Good Man Is Hard to Find as Charlene

Deborah Cox (II) / discography

31. ledna 2015 v 12:00 | H.
٢ Studio Albums:
1995 - Deborah Cox
1998 - One Wish
2002 - The Morning After
2007 - Destion Moon
2008 - The Promise
2015 - Work of art

٢ Soundtrack Albums:
2012 - Jekyll & Hyde 2012 Concept Recording


Deborah Cox (II) / about

31. ledna 2015 v 11:57 | H.
Celé jméno: Deborah Cox
Povolání: zpěvačka, textařka, herečka
Datum narození: 13.7. 1974
Místo narození: Toronto, Ontario, Canada, United States of America
Znamení: Rak
Výška: 168 cm
Sourozenci: sestry Karen a Nicole
Manželství: Lascelles Stephens (1998-present) 3 děti
Děti: syn Isaiah (*2003) a dcery Sumayah (*2006) a Kayla Michelle (*2009)
Aktivní roky: 1995-present

Deborah Cox

31. ledna 2015 v 11:46 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: DEBORAH COX (II)
001. ABOUT
:: mini informace
:: hudební databáze
003. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Deborah Ann Woll / filmography

31. ledna 2015 v 10:25 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
2007 - Life (TV series) as Nancy Wiscinski (1 episode)
2008 - Aces 'N' Eights as vyděšená žena
2008 - ER (TV series) as Aurora Quill (1 episode)
2008 - CSI: Crime Scene Investigation (TV series) as servírka Stephane (1 episode)
2008 - My Name Is Earl (TV series) as Greta (1 episode)
2008 - La cachette
2008 - The Mentalist (TV series) as Kerry (1 episode)
2009 - Law & Order: Special Victims Unit (TV series) as Lily Milton (1 episode)
2010 - A Drop of True Blood (TV series short) as Jessica Hamby (1 episode)
2010/I - Mother's Day as Lidia Koffin

Deborah Ann Woll / about

31. ledna 2015 v 9:04 | H.
Celé jméno: Deborah Ann Woll
Povolání: herečka
Datum narození: 7.2. 1985
Místo narození: Brooklyn, New York, United States of America
Znamení: Vodnář
Výška: 178 cm
Rodiče: učitelka a architekt
Partner: E. J. Scott (2007-?)
Aktivní roky: 2007-present

Deborah Ann Woll

31. ledna 2015 v 8:59 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: DEBORAH ANN WOLL
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Debbe Dunning / filmography

31. ledna 2015 v 8:18 | H.
٢ Actress (Jako herečka):
1988 - Dangerous Curves as těhotná dívka
1990 - ABC TGIF (TV series) as Heidi Keppert
1990 - Who's the Boss? (TV series) as žena v plavkách (1 episode)
1990 - Dream On (TV series) as Lydia Pinsky (1 episode)
1990-1991 - Married with Children (TV series) as Rochelle Alpert (1 episode) / Bubbles (1 episode)
1991 - Charlie Hoover (TV series) as Lauren (1 episode)
1992 - Vinnie & Bobby (TV series) (1 episode)
1994 - Renegade (TV series) as Jolene (1 episode)
1994 - Tales from the Crypt (TV series) as Aubrey Scott (1 episode)
1995 - Baywatch (TV series) as Anna Campbell (1 episode)



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist