Září 2015

Freddy Rodríguez (I) / filmography

29. září 2015 v 23:51 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1994 - The Fence as mladý Teddy Griff
1995 - A Walk in the Clouds as Pedro Aragon Jr.
1995 - Dead Presidents as Jose
1996 - Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story as Michael Maldonado (2 episodes)
1997 - The Pest as Ninja
1998 - Can't Hardly Wait as Jock
1998 - My Brother Jack as Joey Casale
1998 - Shock Television as Eddie
1998 - Joseph's Gift as Joseph Keller
1999 - Party of Five (TV series) as Albert (3 episodes)

Freddy Rodríguez (I) / about

29. září 2015 v 23:50 | H.
Celé jméno: Freddy Rodríguez
Povolání: herec
Datum narození: 17.01. 1975
Místo narození: Chicago, Illionis, United States of America
Znamení: Kozoroh
Výška: 168 cm
Rodiče: matka v domácnosti a školník
Manželství: Elsie Rodríguez (1995-present) (ve vztahu od roku 1992) 2 děti
Děti: synové Elijah a Giancarlo
Aktivní roky: 1993-present

Freddy Rodriguez

29. září 2015 v 23:46 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: FREDDY RODRÍGUEZ (I)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmvá databáze

Freddie Highmore / filmography

29. září 2015 v 21:45 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1999 - Women Talking Dirty as Sam
1999 - Walking on the Moon as malý chlapec (scenes deleted)
2000 - Happy Birthday Shakespeare as Steven Green
2001 - The Mists of Avalon as malý Arthur
2001 - Jack and the Beanstalk: The Real Story as chlapec na dětském hřišti
2002 - I Saw You (TV series) as Oscar Bingley
2004 - Deux frères as Raoul Normandin
2004 - Finding Neverland as Peter Llewelyn Davies
2004 - Five Children and It as Robert
2005 - Charlie and the Chocolate Factory (Video Game) as Charlie Bucket (voice)

Freddie Highmore / about

29. září 2015 v 21:44 | H.
Celé jméno: Alfred Thomas Highmore
Povolání: herec
Datum narození: 14.02. 1992
Místo narození: Camden, London, England, United Kingdom
Znamení: Vodnář
Výška: 178 cm
Rodiče: Sue (rozená Latimer) a Edward Highmore (*1961)
Sourozenci: mladší bratr Albert Samuel (*1995)
exPartnerka: Sarah Bolger (2006-2009)
Aktivní roky: 1999-present

Alfred Thomas Highmore

29. září 2015 v 21:38 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: FREDDIE HIGMORE
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Fred Dalton Thompson / filmography

29. září 2015 v 19:13 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1987 - No Way Out as Marshall
1988 - Unholy Matrimony as Frank Sweeny
1988 - Feds as Bill Bilecki
1988 - Wiseguy (TV series) as Knox Pooley (3 episodes)
1989 - China Beach (TV series) as podplukovník Reinhardt
1989 - Roseanne (TV series) as Keith Faber (1 episode)
1989 - Fat Man and Little Boy as major generál Merlose Hayden Barry
1990 - The Hunt for Red October as admirál Painter
1990 - Days of Thunder as Big John
1990 - Die Hard 2 as Trudeau

Fred Dalton Thompson / about

29. září 2015 v 19:12 | H.
Celé jméno: Freddie Dalton Thompson
Povolání: bývalý prodejce bot, bývalý řidič kamionu, bývalý tování dělník, bývalý advokát, politik, herec, bývalý lobbista, fejetonista, radio host
Datum narození: 19.08. 1942
Místo narození: Sheffield, Alabama, Uited States of America
Znamení: Lev
Výška: 198 cm
Rodiče: Ruth Inez (rozená Bradley) a Fletcher Session Thompson(*1919-†1990)
Sourozenci. bratr Ken
exPartnerka: Lorrie Morgan (1994-1996)
Manželství: Sarah Elizabeth Lindsey (1959-1985) (ve vztahu od roku 1958) (rozvedení) 3 děti
Jeri Kehn (2002-present) (ve vztahu od roku 1996) 2 děti
Děti: Freddie Falton Jr. (*1960), syn a dcera Elizabeth (†2002) s ex manželku Sarah
Hayden Victoria (*2003) a syn Samuel (*2006) s manželkou Jeri
Vnoučata: pět vnoučat od dětí s ex manželkou Sarah
Aktivní roky: 1975-1992 (lobbyist), 1994-2003 (united states senator from tennessee)

Freddie Dalton Thompson

29. září 2015 v 18:54 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: FRED DALTON THOMPSON
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Frankie Muniz / filmography

29. září 2015 v 16:19 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1997 - To Dance with Olivia as Oscar
1997 - What the Deaf Man Heard as malý Sammy
1998 - Spin City (TV series) as Derek Evans / Derek (2 episides)
1999 - Sabrina, the Teenage Witch (TV series) as Angelo (1 episide)
1999/I - Lost & Found as muž ve filmu v televizi
1999 - Little Man as Ross
2000 - My Dog Skip as Willie Morris
2000 - It Had to Be You as Franklin
2000 - Miracle in Lane 2 as Justin Yoder
2000 - 102 Dalmatians: Puppies to the Rescue as Domino (voice)



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist