Říjen 2015

Gena Rowlands / filmography

19. října 2015 v 16:53 | H.

٢ Actress (Jako herečka):

1954 - Top Secret (TV series) as Powell (1 episode)
1955 - The Way of the World (TV series) as Paula Graves
1955 - Robert Montgomery Presents (TV series) as Myrtle Wilson (1 episode)
1955 - Kraft Television Theatre (TV series) (1 episode)
1955 - Armstrong Circle Theatre (TV series) as Lugene (1 episode)
1955 - Studio One (TV series) as Betty (1 episode)
1955 - Appointment with Adventure (TV series) (2 episodes)
1995 - The United States Steel Hour (TV series) as Lily (1 episode)
1955 - Goodyear Television Playhouse (TV series) as Eve (1 episode) / Betty (1 episode)
1958 - The High Cost of Loving as Ginny Fry

Gena Rowlands / about

19. října 2015 v 16:52 | H.
Celé jméno: Virginia Cathryn Rowlands
Povolání: herečka
Datum narození: 19.06. 1934
Místo narození: Madison, Wisconsin, United States of America
Znamení: Blíženci
Výška: 168 cm
Rodiče: Mary Allen (rozená Neal) a Edwin Myrwyn Rowlands (*1901-†1961)
Prarodiče: Emma (rozená Davies) a David Morris Rowlands
Sourozenci: bratr David
Manželství: John Cassavetes (1954-1989) (do jeho smrti) 3 děti
Děti: syn Nicholas David Rowland (*1959) a dcery Alexandra Katherine Rowland (*1965) a Zoe Rowlands (*1970)
Vnoučata: vnučky Virginia Sara (*1986) a Alexnadra Zoe (*1988) z manželství syna Johna s ex manželkou Isabelle, vnučka Veronica a vnuk John z manželství dcery Alexandry s druhým ex manželem Rickem
Aktivní roky: 1954-present

Virginia Cathryn Rowlands

19. října 2015 v 16:36 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: GENA ROWLANDS
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Gavin O'Connor / filmography

14. října 2015 v 16:23 | H.

٢ Director (Jako režisér):

1994 - American Standoff
1995 - Comfortably Numb
1999 - Tumbleweeds
2001 - Murphy's Dozen
2004 - Miracle
2004 - Clubhouse (TV series)
2006 - The Prince
2008 - Pride and Glory
2011 - Warrior
2013 - Cinnamon Girl: California Dreamin'

Gavin O'Connor / about

14. října 2015 v 16:21 | H.
Celé jméno: Gavin O'Connor
Povolání: režisér, scénárista, producent, dramatik, herec
Datum narození: 1964
Soutozenci: bratr dvojče Gregory Michael
Manželství: Angela Shelton (1995-1996) (ve vztahu od roku 1994) (rozvedení)
Brooke Burns (2013-present) (ve vztahu od roku 2011, zasnoubeni v roce 2011)
Aktivní roky: 1992-present

Gavin O'Connor

14. října 2015 v 16:13 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GAVIN O'CONNOR
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Gary Oldman / filmography

10. října 2015 v 21:40 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1982 - Remembrance as Daniel
1984 - Meantime as Coxy
1984 - Dramarama (TV series) as Ben (1 episode)
1984 - Morgan's Boy (TV series) as Colin (4 episodes)
1985 - Summer Season (TV series) as Gary (1 episode)
1986 - Sid and Nancy as Sid Vicious
1987 - Prick Up Your Ears as Joe Orton
1988 - Track 29 as Martin
1988 - Criminal Law as Ben Chase
1988 - We Think the World of You as Johnny

Gary Oldman / about

10. října 2015 v 21:37 | H.
Celé jméno: Gary Leonard Oldman
Povolání: herec, filmař, muzikant
Datum narození: 21.03. 1958
Místo narození: New Cross, London, England, United Kingdom
Znamení: Beran
Výška: 174 cm
Rodiče: Kathleen (rozená Cheriton, *1919) a Leonard Bertram (*1921-†1985)
Sourozenci: starší sestra Maureen (*1945)
exPartnerky: Isabella Rossellini (1994-1996)
Manželství: Lesley Manville (1987-1990) (ve vztahu od roku 1986, rozešli se v roce 1989)
Ulma Thurman (1990-1992) (ve vztahu od roku 1989)
Donya Fiorentino (1997-2001)
Alexandra Edenborough (2008-2015) (ve vztahu od roku 2007)
Děti: syn Alfie Ronald B. (*1988) s první ex manželkou Lesley, synové Gulliver Flynn (*1997) a Charlie John (*1999) s třetí ex manželkou Donyou
Aktivní roky: 1979-present

Gary Leonard Oldman

10. října 2015 v 21:20 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GARY OLDMAN
001. ABOUT
:: mini informace
:: ilmová databáze

Garry Marshall / filmography

9. října 2015 v 11:00 | H.

٢ Writer (Jako scénárista):

1960 - Tonight Starring Jack Paar (TV series) (3 episodes)
1963-1964 - Make Room for Daddy (TV series) (written by - 5 episodes)
1964 - The Bill Dana Show (TV series) (written by - 1 episode, 1964) / (writer - 1 episode, 1964)
1964 - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV series) (teleplay - 1 episode)
1964 - Gomer Pyle: USMC (TV series) (written by - 2 episdoes)
1962-1965 - The Joey Bishop Show (TV series) (written by - 10 episodes, 1962-1965) / (story - 1 episode, 1962)
1965 - I Spy (TV series) (written by - 1 episode)
1964-1966 - The Lucky Show (TV series) (written by - 10 episodes, 1964-1966) / (teleplay by - 1 episode, 1965)
1964-1966 - The Dick Van Dyke Show (TV series) (written by - 18 episodes)
1966-1967 - Hey, Landlord (TV series) (created by - 31 episodes)



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist