Listopad 2015

Geoffrey Rush / filmography

30. listopadu 2015 v 21:23 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1981 - The Added Dimension as muž
1980-1981 - Menotti (TV series) (13 episodes)
1981 - Hoodwink as detektiv
1982 - Starstruck as manažér
1987 - Twelfth Nght as sir Andrew Aguecheek
1994 - Midday Crisis
1995 - Dad and Dave: On Our Selection as Dave Rudd
1996 - Twisted Tales (TV series) as Harry Chisholm (1 episode)
1996 - Shine as dospělý David Helfgott
1996 - Children of the Revolution as Welch

Geoffrey Rush / about

30. listopadu 2015 v 21:20 | H.
Celé jméno: Geoffrey Roy Rush
Povolání: herec, producent
Datum narození: 06.07. 1951
Místo narození: Toowoomba, Queensland, Australia
Znamení: Rak
Výška:c 183 cm
Rodiče: Merle a Roy Baden Rush
Manželství: Jane Menelaus (1988-present) 2 děti
Děti: dcera Angelica (*1992) a syn James (*1995)
Aktivní roky: 1971-present

Geoffrey Roy Rush

30. listopadu 2015 v 21:15 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GEOFFREY RUSH
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Geoff Edwards (I) / filmography

30. listopadu 2015 v 15:42 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1966 - Tha Girl (TV series) as TV hlasatel (1 episode)
1967 - I Dream of Jeannie (TV series) as úředník banky (1 episode)
1967 - Good Morning, World (TV series) as strážník Nichols (1 episode)
1968 - Petticoat Junction (TV series) as Jeff Powers (5 episodes)
1969 - How We Feel About Sound as vypravěč (voice)
1969 - The Comic as host
1970 - WUSA as Irving - Disc Jockey
1973 - The Bobby Darin Show (TV series) as člen posádky (1 episode)
1973 - The New Treasure Hunt (TV series) as host
1978 - Three on a Date as Emcee

Geoff Edwards (I) / about

30. listopadu 2015 v 15:40 | H.
Celé jméno: Geoffrey Bruce Owen Edwards
Povolání: herec, host game show, radio celebrita, spisovatel a hlasatel na téma cestování
Datum narození: 13.02. 1931
Místo narození: Westfield, New Jersey, United States of America
Datum úmrtí: 05.03. 2014 (ve věku 83 let)
Místo úmrtí: Santa Monica, California, United States of America (zápal plic)
Znamení: Vodnář
Sourozenci: bratr Owen
Manželství: Suzanne Weaver Ford (1958-1972) (rozvedení) 3 děti
Michael Feffer (1973-2014) (ve vztahu od roku 1972) (do jeho smrti)
Děti: Todd, Chess a Shawn s ex manželkou Suzanne
Aktivní roky: 1950s-2014

Geoffrey Bruce Owen Edwards †

30. listopadu 2015 v 15:31 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GEOFF EDWARDS (I) (*1931 - †2014)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Geoffrey Arend / filmography

26. listopadu 2015 v 20:18 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1998-1999 - Celebity Deathmatch (TV series) as Christopher Walken (voice - 1 episode) / Sean Connery (voice - 1 episode)
2000 - Daria's Inferno (Video Game) as Charles ''Upchuck'' Rutheimer III / Degas Street Patrons (voice)
2001 - Super Troopers as kluk z koleje
1997-2001 - Daria (TV series) as various characters (voice - 21 episodes)
2001 - Bubble Boy as chlapec
2002 - Undeclared (TV series) as Jimmy (1 episode)
2002 - Daria in 'Is It College Yet? as Charles ''Upchuck'' Rutheimer III (voice)
2002 - Porn 'n Chicken as Andy
2003 - It Runs in the Family as Malik
2003 - A Tale of Two Pizzas as Johnny

Geoffrey Arend / about

26. listopadu 2015 v 20:17 | H.
Celé jméno: Geoffrey R. Arend
Povolání: herec, dabér
Datum narození: 28.08. 1978
Místo narození: Manhattan, New York, New York City, United States of America
Znamení: Ryby
Výška: 191 cm
Rodiče: němka-američanka a pakistánec
Manželství: Christina Hendricks (2009-present) (ve vztahu od roku 2009)
Aktivní roky: 1997-present

Geoffrey R. Arend

26. listopadu 2015 v 20:12 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GEOFFREY AREND
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Gene Gabriel / filmography

15. listopadu 2015 v 22:46 | H.

٢ Actor (Jako herec):

1987 - Sábado gigante (TV series) as El hombre ideal (1 episode)
1991 - The Bronx War as Sammy
1994 - Beyond Desire as fotograf
1996 - America's Most Wanterd (TV series documentary) as Arturo (1 episode)
1996 - Por Que' as various characters
1998 - Walker, Texas Ranger (TV series) as Lyles (1 episode)
1999 - Madame le consul (TV series) as blonďák (1 episode)
1999 - Any Given Sunday as Sharks hráč
2000 - The Disciples as agent Pintauro
2001 - Far East as podporučík



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist