Únor 2016

Gloria Estefan / filmography

18. února 2016 v 19:19 | H.

٢ SOUNDTARCK (Jako muzikantka):

1986 - Cobra (writer)
1987 - Stakeout (performer) / (writer)
1988 - The 60th Annual Academy Awards (performer)
1988 - Salsa (performer)
1988 - Bebê a Bordo (performer)
1988 - Redeye Express (performer) / (writer)
1990 - Sa Diyos lang ako susuko (performer)
1990 - Opportunity Knocks (writer)
1990 - Derrick (performer - 1 episode, 1990) / (writer - 1 episode, 1990)
1991 - Summerslam (writer)

Gloria Estefan / discography

18. února 2016 v 19:18 | H.

MIAMI SOUND MACHINE'S SOUNDTRACK (1977-1989)

٢ Studio Albums:

1977 - Renacer / Live Again
1978 - Miami Sound Machine
1979 - Imported
1980 - MSM
1981 - Otra Vez
1982 - Rio
1984 - A Toda Maquina
1984 - Eyes Of Innocence
1985 - Primitive Love
1987 - Let It Loose

Gloria Estefan / about

18. února 2016 v 19:05 | H.
Celé jméno: Gloria Mária Milagrosa Fajardo García de Estefan
Narozena jako: Gloria Mária Milagrosa Fajardo García
Povolání: zpěvačka, textařka, herečka, podnikatelka
Datum narození: 01.09. 1957
Místo narození: Habana, Republic of Cuba
Znamení: Panna
Znamení: 157 cm
Rodiče: Gloria (rozená García) a José Fajardo
Prarodiče: Leonardo García
Manželství: Emilio Estefan Jr. (1978-present) 2 děti
Děti: syn Nayib (*1980) a dcera Emily Marie (*1994)
Vnoučata: vnuk Sasha Argento (*2012) z manželství syn Nayiba s manželkou Larou
Aktivní roky: 1977-present

Gloria María Milagrosa Fajardo García

18. února 2016 v 19:00 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: GLORIA ESTEFAN
001. ABOUT
:: mini informace
:: hudební databáze
:: filmová databáze

Glenn Withrow / filmography

18. února 2016 v 18:13 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1978 - Kaz (TV series) (1 episode)
1979 - Studs Lonigan (TV mini-series) as mladý Red Kelly
1979 - The Lady in Red as Eddie
1979 - The Waltons (TV series) as Tommy Satterfield (1 episode)
1980 - Riding for the Pony Express as Billy Bloss
1980 - The Hollywood Knights as Shorty
1981 - Knots Landing (TV series) as Donny (1 episode)
1981 - Bret Maverick (TV series) as chlapec Billy (1 episode)
1983 - Sweet 16 as Johnny Franklin
1983 - The Outsiders as Tim Shepard

Glenn Withrow / about

18. února 2016 v 18:12 | H.
Celé jméno: Glenn Withrow
Povolání: herec, režisér, producent, scénárista
Datum narození: 24.11. 1953
Místo narození: Highland Heights, Kentucky, United States of America
Znamení: Střelec
Rodiče: Nancy a Thoams Withrow
Sourozenci: starší bratr Jeff a mladší bratr Roger
Manželství: Hallie Todd (1991-present) 1 dítě
Děti: dcera Ivy (*1993)
Aktivní roky: 1977-1990 (herectví)

Glenn Withrow

18. února 2016 v 16:10 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GLENN WITHROW
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Gisela Getty / filmography

17. února 2016 v 18:26 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1974 - Brigitte, Laura, Ursula, Monica, Raquel, Litz, Florinda, Barbara, Claudia, e Sofia le chiamo tutte... anima mia
1978 - Barney Miller (TV series) as Ana Schlesinger (1 episode)
1982 - Der Stand der Dinge as sekretářka

Gisela Getty / about

17. února 2016 v 18:25 | H.
Celé jméno: Gisela-Martina Getty
Narozená jako: Gisela-Martina Schmidt
Povolání: herečka, režisérka
Datum narození: 1949
Místo narození: Kassel, Hesse, West Germany, Federal Republic of Germany
Sourozenci: identické dvojče sestra Jutta
Manželství: Gerhard Büttenbender (?-?)
Rolf Zacher (1972-?) (rozvedení) 1 dítě
Paul Getty Jr. (1974-1992) (rozvedení) 1 dítě
Děti: Anna (*1972) s druhým ex manželem Gerhardem a syn Paul Balthazar (*1975) s třetím ex manželem Paulem
Aktivní roky: 1974-1982

Gisel-Martina Schmidt

17. února 2016 v 18:19 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: GISELA GETTY
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist