Březen 2016

Greg Evigan / filmography

17. března 2016 v 11:16 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1976 - Good Heavens (TV series) as Duane (1 episode)
1976 - Scorchy as Alan
1976 - The Six Million Dollar Man (TV series) as Joe Hamilton (1 episode)
1977 - A Year at the Pop (TV series) as Greg (6 episodes)
1977 - All That Glitters (TV series)
1978 - Ringo
1978 - The Runaways (TV series) as Eddie Couch (1 episode)
1978 - Dallas (TV series) as Willie Guest (1 episode)
1978 - One Day at a Time (TV series) as Doug (2 episodes)
1979 - Barnaby Jones (Tv series) as Blue Simpson (1 episode)

Greg Evigan / about

17. března 2016 v 11:15 | H.
Celé jméno: Gregory Ralph Evigan
Povolání: herec, skladatel, producent
Datum narození: 14.10. 1953
Místo narození: South Amboy, New Jersey, United States of America
Znamení: Váhy
Rodiče: Elizabeth a Ralph Milan Evigan
Manželství: Pamela Serpe (1979-present) (ve vztahu od roku 1978) 3 děti
Děti: dcera Vanessa Lee (*1981), syn Jason Gregory (*1983) a dcera Briana Barbara-Jane (*1986)
Aktivní roky: 1976-present

Gregory Ralph Evigan

17. března 2016 v 11:09 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: GREG EVIGAN
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist