Duben 2016

Hayley Hasselhoff / filmography

29. dubna 2016 v 10:03 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1999-2000 - Baywatch (TV series) as Tammi (1 episode) / malá holčička na USS Missouri (1 episode)
2002 - More Than Puppy Love as malá holčička se psem
2010 - Huge (TV series) as Amber (10 episodes)
2012 . Pair of Kings (TV series) as Sasha (1 episode)
2015 - Fearless as Rebecca
? - Space Samurai: Oasis as Majestika (pre-production)

Hayley Hasselhoff / about

29. dubna 2016 v 10:02 | H.
Celé jméno: Hayley Amber Hasselhoff
Povolání: herečka, modelka
Datum narození: 26.08. 1992
Místo narození: Los Angeles, California, United States of America
Znamení: Panna
Výška: 5' 6" (1,68 m)
Rodiče: Pamela Ann Bach (rozená Weissenbach, *1963) a David Michael Hasselhoff (*1952)
Prarodiče: Dolores Therese (rozená Millinex/Mullinix, †2009) a Joseph Vincent Hasselhoff (*1925-†2014)
Prapraprarodiče: Meta
Sourozenci: starší sestra Taylor-Ann Janice (*1990)
Aktivní roky: 1999-present

Hayley Amber Hasselhoff

29. dubna 2016 v 9:55 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: HAYLEY HASSELHOFF
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Harry Hamlin / filmography

26. dubna 2016 v 19:06 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1976 - The Taming of the Shrew as Mariamo
1978 - Movie Movie as Joey Popchik
1979 - Studs Lonigan (TV mini-series) as Bill ''Studs'' Lonigan (3 episodes)
1981 - King of the Mountain as Steve
1981 - Clash of the Titans as Perseus
1982 - Making Love as Bart
1983 - Blue Skies Again as Sandy
1984 - Master of the Game (TV mini-series) as Anthony ''Tony'' James Blackwell (3 episodes)
1985 - Space (TV mini-series) as John Pope (5 episodes)
1986 - The Hitchhiker (TV series) as Jerry Macklin (1 episode)

Harry Hamlin / about

26. dubna 2016 v 19:05 | H.
Celé jméno: Harry Robinson Hamlin
Povolání: herec
Datum narození: 30.10. 1951
Místo narození: Pasadena, California, United States of America
Znamení: Štír
Výška: 5' 11" (1,8 m)
Rodiče: Berniece (rozená Robinson) a Chauncey Jerome Hamlin Jr.
Prarodiče: Chauncey Jerome Hamlin Sr.
exPartnerka: Ursula Andress (1979-1983) 1 dítě
Manželství: Laura Johnson (1985-1989) (ve vztahu od roku 1984)
Harry Hamlin (1991-1993) (ve vztahu od roku 1989, rozešli se v roce 1992)
Lisa Rinna (1997-present) (ve vztahu od roku 1993) 2 děti
Děti: syn Dimitri Alexandre (*1980) s ex partnerkou Ursulou, dcery Delilah Belle (*1998) a Amelia Gray (*2001) s manželkou Lisou
Aktivní roky: 1976-present

Harry Robinson Hamlin

26. dubna 2016 v 18:53 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: HARRY HAMLIN
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Harmoni Everett / filmography

26. dubna 2016 v 10:14 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1998 - Welcome to Paradox (TV series) as Crease (1 episode)
1999 - The Outer Limits (TV series) as starší Paula (1 episode)
2001 - Josie and the Pussycats as Josiina manikérka
2002 - Breaking News (TV series) as Nina Grove (1 episode)
2006 - E-Ring (T series) as americká dívka (1 episode)
2007 - Secret Gift as Brittany
2012 - Tres Cascadas as Harmoni
2012 - Idiot Heist as Betsy
2012 - The Gym as Claire
2013 - Come Clean Conditioner Kickstarter as Meredith

Harmoni Everett / about

26. dubna 2016 v 10:13 | H.
Celé jméno: Harmoni Everett
Povolání: herečka, producentka
Manželství: Kerr Smith (2003-2009) (ve vztahu od roku 2001) (rozvedení)
Aktivní roky: 1998-present

Harmoni Everett

26. dubna 2016 v 10:08 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: HARMONI EVERETT
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Hannah Wood (I) / filmography

26. dubna 2016 v 10:00 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1992 - Radio Flyer
2002 - The Lord of the Rings: The Two Towers as žena v jeskyni



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist