Květen 2016

Helen Hunt (I) / filmography

29. května 2016 v 13:21 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1973 - Pioneer Woman as Sarah Sargeant
1974-1975 - Amy Prentiss (TV series) as Jill Prentiss (3 episodes)
1975 - All Together Now as Susan Lindsay
1975 - The Swiss Family Robinson as Roberta
1975 - Death Scream as Teila Rodriguez
1975-1976 - Swiss Family Robinson (TV series) as Helga Wagner (20 episodes)
1976 - Ark II (TV series) as Diana (1 episode)
1976 - Having Babies as Sharon McNamara
1977 - Mary Tyler Moore (TV series) as Laurie Slaughter (1 episode)
1977 - The Spell as Kristina Matchett

Helen Hunt (I) / about

29. května 2016 v 13:21 | H.
Celé jméno: Helen Elizabeth Hunt
Povolání: herečka, režisérka, scénáristka
Datum narození: 15.06. 1963
Místo narození: Culver City, California, United States of America
Znamení: Blíženci
Výška: 5' 7" (1,7 m)
Rodiče: Jane Elizabeth (rozená Novis, *1938) a Gordon Edwynn Hunt (*1929)
Nevlastní matka: Betty Jean Ward (od roku 1995)
Prarodiče: Dorothy (rozená Anderson)
Helen F. (rozená Roberts, původně Rothenberg) a George Smith Hunt II
Praprarodiče: George Smith Hunt I
exPartner: Doc O'Conner (1991-1992)
Manželství: Hank Azaria (1999-2000) (ve vztahu od roku 1994, odděleně od roku 2000)
Partner: Matthew Carnahan (2001-present) 1 dítě
Děti: dcera Makena Lei Gordon (*2004) s partnerem Matthewem
Aktivní roky: 1973-present

Helen Elizabeth Hunt

28. května 2016 v 15:01 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: HELEN HUNT (I)
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze



Heike Makatsch / filmography

26. května 2016 v 11:25 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

1996 - Männerpension as Maren Krummsieg
1997 - Obsession as Miriam Auerbach
1998 - Killer
1998 - ¿Bin ich schön? as Vera
1998 - Liebe deine Nächste! as Isolde
1999 - Das Gelbe vom Ei as Floris Blinker
1999 - Aimée & Jaguar as Klärchen
1999 - Männer und andere Katastrophen as Judith Kern
1999 - Bonne Nuit as Margaret Bottom
1999 - Die Häupter meiner Lieben as Maja

Heike Makatsch / about

26. května 2016 v 11:24 | H.
Celé jméno: Heike Makatsch
Povolání: herečka, zpěvačka
Datum narození: 13.08. 1971
Místo narození: Düsseldorf, Federal Republic of Germany
Znamení: Lev
Výška: 5' 6½" (1,69 m)
Rodiče: Rainer Makatsch (*1946)
exPartner: Daniel Craig (1996-2004)
Max Martin Schroder (2005-present) 2 děti
Děti: dcera Mieke Ellen (*2007) a dcera (*2009) s partnerem Maxem
Aktivní roky: 1993-present

Heike Makatsch

26. května 2016 v 11:15 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: HEIKE MAKATSCH
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Návštěvy za měsíc: Duben 2016

18. května 2016 v 10:55 | H. |  • statistic

DUBEN 2016


Návštěvy za měsíc: Březen 2016

18. května 2016 v 10:55 | H. |  • statistic

BŘEZEN 2016


Návštěvy za měsíc: Únor 2016

18. května 2016 v 10:55 | H. |  • statistic

ÚNOR 2016


Návštěvy za měsíc: Leden 2016

18. května 2016 v 10:55 | H. |  • statistic

LEDEN 2016




COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist