Červen 2016

aktualizace rozcestí STARS CH

29. června 2016 v 11:10 | H. |  • news
AKTUALIZACE ROZCESTÍ: STARS CH.

CELKEM: 43 nových celebrit.

Hunter King (IV) / filmography

28. června 2016 v 17:00 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

2001 - Artificial Intelligence: AI as Amanda
2001 - Roswell (TV series) as další dítě (1 episode)
2002 - Hidden Hills (TV series) as Megan Slypich (1 episode)
2003 - Deus Ex Machina as Mary
2004 - Line of Fire (TV series) as Hannah Sorenson (1 episode)
2004 - Without a Trace (TV series) as Noelle (1 episode)
2004 - The Nick & Jessica Variety Hour (TV series) as Mouseketeer
2006 - Dexter (TV series) as teenagerka Devra (2 episodes)
2008 - ER (TV series) as Julie O'Fallon (1 episode)
2009 - Hannah Montana (TV series) as Bridget (1 episode)

Hunter King (IV) / about

28. června 2016 v 16:43 | H.
Celé jméno: Hunter Haley King
Povolání: herečka
Datum narození: 1994-1995
Místo narození: United States of America
Výška: 5' 5" (1,65 m)
Sourozenci: starší sestra Kelli a mladší sestra Joey Lynn (*1999)
Partner: Austin Hawk (?-?)
Aktivní roky: 1999-present

Hunter Haley King

28. června 2016 v 16:37 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: HUNTER KING (IV) (*1994/1995)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Hunter Daily / filmography

28. června 2016 v 16:34 | H.

٢ ACTRESS (Jako herečka):

2004 - Stop That Cycle as Jenny (Tommyho sestra)
2014 - Second Chance Christmas as asistentka knihovníka
2016 - Billions (TV series) as přítelkyně s kamerou (1 episode)
2016 - Dear Eleanor as květinová dívka (completed)
2017 - The Black Spot as Britt (pre-production)

Hunter Daily / about

28. června 2016 v 16:31 | H.
Celé jméno: Hunter Daily Salomon
Povlání: herečka, zpěvačka
Datum narození: 1996
Výška: 5' 2" (1,57 m)
Rodiče: Elizabeth Ann (rozená Guttman, *1961) a Richard Allan Salomon (*1968)
Prarodiče: Helen a Alex Guttman
Sourozenci: mladší bratr Tyson (*1998)
Aktivní roky: 2004-present

Hunter Daily Salomon

28. června 2016 v 16:26 | H. |  girls/women
ROZCESTÍ: HUNTER DAILY (*1996)
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Hugh Dancy / filmography

22. června 2016 v 21:52 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1998 - Trial & Retribution (TV series) as Roberto Bellini (2 episodes)
1998 - The New Adventures of Robin Hood (TV series) as Kyle (1 episode)
1999 - Kavanagh QC (TV series) as Michael Woodley (1 episode)
1999 - Cold Feet (TV series) as Danny (2 episodes)
1988-1999 - Dangerfield (TV series) as Charlie Paige (2 episodes)
2000 - Madame Bovary as Leon
2000 - Relic Hunter (TV series) as Michel Previn (1 episode)
2000 - David Copperfield as David Copperfield
2001 - Young Blades as D'Artaghan
2001- Black Hawk Down as Schmid

Hugh Dancy / about

22. června 2016 v 21:52 | H.
Celé jméno: Hugh Michael Horace Dancy
Povolání: herec, model
Datum narození: 19.06. 1975
Místo narození: Stoke-on-Trent, Stalfordshire, England, United Kingdom
Znamení: Blíženci
Výška: 5' 10" (1,78 m)
Rodiče: Sarah Ann (rozená Birley) a Jonathan Peter Dancy (*1946)
Sourozenci: mladší bratr Jack (*1977) a mladší sestra Katharine Sarah (*1980)
exPartnerky: Annie Morris (1997-2007)
Anne Hathaway (2002-2004)
Manželství: Claire Danes (2009-present) (ve vztahu od roku 2007, zasnoubeni v roce 2007) 1 dítě
Děti: syn Cyrus Michael Christopher (*2012) s manželkou Claire
Aktivní roky: 1998-present

Hugh Michael Horace Dancy

22. června 2016 v 21:44 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: HUGH DANCY (*1975)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist