Červenec 2016

Návštěvy za měsíc: Červenec 2016

31. července 2016 v 21:28 | H. |  • statistic

ČERVENEC 2016


Návštěvy za měsíc: Červen 2016

31. července 2016 v 21:27 | H. |  • statistic

ČERVEN 2016


Návštěvy za měsíc: Květen 2016

31. července 2016 v 21:25 | H. |  • statistic

KVĚTEN 2016


Chet Hanks / filmography

14. července 2016 v 20:56 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

2007 - Bratz as Dexter
2008 - Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull as student v knihovně
2008 - Shocktrooper
2010 - If I Can't Have You as Julian
2011 - Larry Crowne as doručovatel pizzy
2012 - Project X as host na párty
2015 - Fantastic Four as Jimmy Grimm
2016 - Maron (TV series) as Trey (4 episodes)

Chet Hanks / about

14. července 2016 v 20:56 | H.
Celé jméno: Chester Marlon Hanks
Povolání: herec
Datum narození: 04.08. 1990
Místo narození: Los Angeles, California, United States of America
Znamení. Lev
Rodiče: Rita Wilson (rozená Margarita Ibrahimoff, *1956) a Thomas Jeffrey Hanks (*1956)
Prarodiče: Dorothy a Hassan Halilov Ibrahimoff (*1960-†2009)
Janet Marylyn (rozená Frager) a Amos Mefford Hanks
Sourozenci: starší nevlastní bratr Colin Lewes (*1977), starší nevlastní sestra Elizabeth Anne (*1982) a bratr Truman (*1995)
Aktivní roky: 2007-present

Chester Marlon Hanks

14. července 2016 v 20:55 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHET HANKS (*1990)
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Chesney Hawkes / filmography

14. července 2016 v 19:15 | H.

٢ SOUNDTRACK (Jako muzikantka):

1991 - Midnight Caller (TV series) (lyrics - 1 episode, 1991) / (music, 1 episode, 1991)
1991 - Doc Hollywood (performer)
1993 - The Night We Never Met (performer) / (writer)
1999 - Jawbreaker (writer)
2005 - AMV Hell 3: The Motion Picture (performer)
2006 - Park (writer)
2009 - Moon (performer)
2010 - Total Wipeout (performer - 1 episode)
2011 - Source Code (performer)
2011 - Kinect Sports: Season Two (Video Game) (performer)

Chesney Hawkes / discography

14. července 2016 v 19:14 | H.

٢ ALBUMS:

1991 - The Buddy's Song Soundtrack/The One and Only (US title)
1993 - Get The Picture (Europe only)
2012 - Real Life Love
2005 - The Very Best Of (UK only)
2008 - Another Fine Mess
2009 - Me My Mouse & I

Chesney Hawkes / about

14. července 2016 v 19:07 | H.
Celé jméno: Chesney Lee Hawkes
Povolání: pop zpěvák, textař, příležitostný herec
Datum narození: 22.09. 1971
Místo narození: Windsor Berkshire, England, United Kingdom
Znamení: Panna
Výška: 5' 11" (1,8 m)
Rodiče: Carol (rozená Dilworth, *1947) a Leonard (*1945)
Sourozenci: mladší bratr Jodie a mladší sestra Keely
Manželství: Kristina Hawkes (1997-present) (ve vztahu od roku 1996) 2 děti
Děti: syn Casey (*2001), dcera Jesse (*2003) a jedno dítě s manželkou Kristinou
Aktivní roky: 1990-present (hudba)

Chesney Lee Hawkes

14. července 2016 v 18:59 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHESNEY HAWKES (*1971)
001. ABOUT
:: mini informace
002. DISCOGRAPHY
:: hudební databáze
003. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist