Srpen 2016

Chris Diamantopoulos / filmography

23. srpna 2016 v 18:28 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

2000 - The Adulterer as Dave
2001 - Drop Dead Roses as Trevor
2002 - Law & Order (TV series) as Chris Wilson (1 episode)
2003 - Celebrity Deathmatch (Video Game) (voice)
2004 - Third Watch (TV series) as Hanson (1 episode)
2004 - Frasier (TV series) as Steve (1 episode)
2004 - Nip/Tuck (TV series) as Chad Myers (1 episodes)
2004 - Charmed (TV series) as inspektor Davis (1 episode)
2004 - American Dreams (TV series) as trenér Tom Berg (2 episodes)
2004 - Kevin Hill (TV series) as Gil Hacker (1 episode)

Chris Diamantopoulos / about

23. srpna 2016 v 18:27 | H.
Celé jméno: Christopher Diamantopoulos
Povolání: herec, komik
Datum narození: 09.05. 1975
Místo narození: Toronto, Ontario, Canada, United States of America
Znamení. Býk
Výška: 5' 9" (1,75 m)
Manželství: Becki Newton (2005-present) (ve vztahu od roku 2004) 1 dítě
Děti: syn (*2010)
Aktivní roky: 2000-present

Christopher Diamantopoulos

23. srpna 2016 v 18:21 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRIS DIAMANTOPOULOS (*1975)
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze

Chris Bruno (I) / filmography

22. srpna 2016 v 19:31 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1992 - Another World (TV series) as Dennis Wheeler (1 episode)
1995 - The Watcher (TV series) as Cooper (1 episode)
1995-1997 - All My Children (TV series) as Michael Delaney (16 episodes)
1998 - Silk Stalkings (TV series) as Brad Kersey (1 episode)
1998 - JAG (TV series) (1 episode)
1998 - The Nanny (TV series) as lyžarský instruktor (1 episode)
1999 - Oh Baby (TV series) as poslíček (1 episode)
1999 - Oh, Grow Up (TV series) as poslíček (2 episodes)
1999 - The Force as Chicky
1999 - My Girlfriend's Boyfriend as Cliff

Chris Bruno (I) / about

12. srpna 2016 v 9:47 | H.
Celé jméno: Christopher Malcolm Bruno
Povolání: herec, režisér, producent
Datum narození: 15.03. 1966
Místo narození: New Haven, Connecticut, United States of America
Znamení: Ryby
Výška: 6' (1,83 m)
Rodiče: Nancy M. (†2005) a Scott Bruno
Sourozenci: mladší bratr Dylan A. (*1972)
Aktivní roky: 1992-present

Christopher Malcolm Bruno

12. srpna 2016 v 9:39 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRIS BRUNO (I)
001. ABOUT
:: mini informace
002. FILMOGRAPHY
:: filmová databáze



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist