Říjen 2016

Christopher Lloyd (I) / filmography

24. října 2016 v 20:26 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1975 - One Flew Over the Cuckoo's Nest as Taber
1976 - The Adams Chronicles (TV mini-series) as Tsar Alexandre I (1 episode)
1977 - Un autre homme, une autre chance as Jesse James
1977 - Three Warriors as Steve Chaffey
1978 - Lacy and the Mississippi Queen as Jennings
1978 - Goin' South as zástupce Towfield
1978 - The Word (TV mini-series) as Hans Bogardus
1978-1979 - Barney Miller (TV series) as Arnold Scully (1 episode) / Vincent Carew (1 episode)
1979 - The Fantastic Seven as Skip Hartman
1979 - Butch and Sundance: The Early Days as Bill Tod Carver

Christopher Lloyd (I) / about

24. října 2016 v 20:25 | H.
Celé jméno: Christopher Allen Lloyd
Povolání: herec, dabér
Datum narození: 22.10. 1938
Místo narození: New Cannan, Connecticut, United States of America
Znamení: Váhy
Výška: 6' 1" (1,85 m)
Rodiče: Ruth (rozená Lapham, *1896-†1984) a Samuel R. Lloyd
Prarodiče: Lewis Henry Lapham
Sourozenci: čtyři starší sestry, starší bratr Samuel (*1925) a starší bratr
Manželství: Catherine Boyd (1959-1971) (rozvedení)
Kay Tornborg (1974-1987) (rozvedení)
Carol Ann Vanek (1988-1991) (rozvedení)
Jane Walker Wood (1992-2005) (rozvedení)
Aktivní roky: 1969-present

Christopher Allen Lloyd

24. října 2016 v 20:12 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRISTOPHER LLOYD (I) (*1938)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Christopher Lawford / filmography

24. října 2016 v 19:34 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1988 - The Suicide Club as přítel
1988 - Mr. North as Michael Patrick Ennis III
1988 - Spellbinder as Phil
1990 - Disneyland (TV series)) (1 episode)
1990 - Impulse as Steve
1990 - Tales from the Crypt (TV series) as manažér (1 episode)
1990 - Midnight Caller (TV series) as Richard Clark (2 episodes)
1990 - The Russia House as Larry
1991 - Run as Martins
1991 - The Doors as new yorský novinář

Christopher Lawford / about

24. října 2016 v 19:33 | H.
Celé jméno: Christopher Kennedy Lawford
Povolání: autor, herec, aktivista
Datum narození: 29.03. 1955
Místo narození: Santa Monica, California, United States of America
Znamení: Beran
Rodiče: Patricia Helen (rozená Kennedy, *1924-†2006) a Peter Sydney Ernest Lawford (*1923-†1984)
Prarodiče: Countress Rose Elizabeth (rozená Fitzgerald, *1890-†1995) a Joseph Patrick Kennedy Jr. (*1888-†1969)
Praprarodiče: Mary Josephine (rozená Hannon, *1865-†1964) a John Francis Fitzgerald (*1863-†1950)
May Sommerville (rozená Bunny, *1883-†1972) a Sir Sydney Turing Barlow Lawford (*1865-†1953)
Prapraprarodiče: Rosanna (rozená Cox, *1833-†1923) a Thomas Fitzgerald (*1830-†1913)
Mary Augusta (rozená Hickey) a Patrick Joseph Kennedy (*1858-†1929)
Praprapraprarodiče: Bridget (rozená Murphy, *1824-†1888) a Patrick Kennedy (*1823-†1858)
Prapraprapraprariče: Maria (rozená Maiden, *1779-†1835) a James Kennedy Sr. (*1770-†1840)
Sourozenci: mladší sestry Sydney (*1956), Victoria (*1958) a Robin (*1961)
Manželství: Jeannie Olsson (1984-2000) (ve vztahu od roku 1983) 3 děti
Lana Antonova (2005-?) (rozvedení)
Mercedes Miller (2014-present)
Děti: syn David Christopher (*1987), dcera Savannah Rose (*1990) a syn Matthew Valentine (*1995) s první ex manželkou Jeannie
Aktivní roky: 1988-2008

Christopher Kennedy Lawford

24. října 2016 v 19:17 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRISTOPHER LAWFORD (*1955)
001. ABOUT
::mini informace
::filmová databáze

Christopher Lambert (I) / filmography

24. října 2016 v 16:26 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

? - Shades of Truth as kardinál Ennio Salvemini
1979 - Ciao, les mecs as chuligán
1980 - Le bar du téléphone as Paul ''Bébé'' Franchi
1981 - Asphalte as doktor
1981 - Une sale affaire as Mullard
1981 - Putain d'histoire d'amour as inspektor
1981 - Douchka
1982 - Légitime violence as žokej
1982 - Cinéma 16 (TV series) as Marcel (1 episode)
1984 - Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes as John Clayton / Tarzan, Král opic

Christopher Lambert (I) / about

24. října 2016 v 16:25 | H.
Celé jméno: Christophe Guy Denis Lambert
Povolání: herec
Datum narození: 29.03. 1957
Místo narození: Great Neck, New York, United States of America
Znamení: Beran
Výška: 5' 11" (1,8 m)
Manželství: Diane Lane (1988-1994) (ve vztahu od roku 1984) 1 dítě
Jaimyse Haft (1999-2000) (ve vztahu od roku 1997)
Sophie Marceau (2012-2014) (ve vztahu od roku 2007)
Děti: dcera Eleanor Jasmine (*1993) s první ex manželkou Diane
Aktivní roky: 1978-present

Christophe Guy Denis Lambert

24. října 2016 v 16:12 | H. |  boys/men
ROZCESTÍ: CHRISTOPHER LAMBERT (I) (*1957)
001. ABOUT
:: mini informace
:: filmová databáze

Christopher Khayman Lee / filmography

24. října 2016 v 15:12 | H.

٢ ACTOR (Jako herec):

1996 - Hall Pass (TV series)
1997 - Kickboxing Academy as Danny
1998 - Power Rangers in Space (TV series) as Andros / Red Space Ranger (43 episodes)
1999 - 7th Heaven (TV Series) as Jack (1 episode)
1999 - Power Rangers Lost Galaxy (TV Series) as Andros / Red Space Ranger (2 episodes)
1999 - Safe Harbor (TV Series) as Hayden Loring (10 episodes)
2000 - M.Y.O.B. (TV Series) (1 episode)
2001 - All About Us (TV Series) as Lucas Dawson (2 episodes)
2002 - Power Rangers Wild Force (TV Series) as Andros / Red Space Ranger (1 episode)
2003 - A Light in the Forest as kluk



COPYRIGHT © 2009-2015 | PHB & H.

ARCHIV 2009
(celkem: 127)

leden (000)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen(031)
červenec (008)
srpen (010)
září (017)
říjen (025)
listopad (018)
prosinec (018)
ARCHIV 2010
(celkem: 355)

leden (032)
únor (066)
březen (124)
duben (046)
květen (000)
červen (033)
červenec (015)
srpen (021)
září (000)
říjen (000)
listopad (002)
prosinec (002)
ARCHIV 2011
(celkem: 83)

leden (016)
únor (000)
březen (008)
duben (009)
květen (001)
červen (003)
červenec (040)
srpen (006)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
ARCHIV 2012
(celkem: 2,728)

leden (019)
únor (137)
březen (111)
duben (066)
květen (226)
červen (171)
červenec (437)
srpen (205)
září (270)
říjen (518)
listopad (381)
prosinec (187)
ARCHIV 2013
(celkem: 3,427)

leden (424)
únor (283)
březen (253)
duben (464)
květen (253)
červen (305)
srpen (111)
září (224)
říjen (480)
listopad (480)
prosinec (254)
ARCHIV 2014
(celkem: 741)

leden (378)
únor (103)
březen (039)
duben (001)
květen (018)
červen (042)
červenec (050)
srpen (006)
žáří (099)
říjen (002)
listopad (002)
prosinec (001)
ARCHIV 2015
(celkem: 383)

leden (111)
únor (068)
březen (001)
duben (001)
květen (001)
červen (000)
červenec (000)
srpen (043)
září (114)
říjen (032)
listopad (012)
prosinec (000)

ARCHIV 2016
(celkem: 371)

leden (012)
únor (033)
březen (003)
duben (056)
květen (023)
červen (031)
červenec (048)
srpen (006)
září (001)
říjen (062)
listopad (063)
prosinec (033)

ARCHIV 2017
(celkem: 000)

leden (078)
únor (000)
březen (000)
duben (000)
květen (000)
červen (000)
červenec (000)
srpen (000)
září (000)
říjen (000)
listopad (000)
prosinec (000)
-

-

-

TOPlist